Subscription

Czym jest PLAN PRO subskrypcja OBDeleven?

PLAN PRO/Ultimate subskrypcja - roczna subskrypcja umożliwiająca dostęp do zaawansowanych funkcji OBDeleven, takich jak:

  • Kodowanie / długie kodowanie
  • Kodowanie II  
  • Kodowanie podrzędnych jednostek sterujących
  • Zmiana usługi diagnostycznej
  • Reset jednostki sterującej (UDS) 
  • Wyszukiwarka loginów  
  • Bezpieczny dostęp
  • Bezpieczna baza danych
  • Adaptacja / Długa adaptacja
  • Stop-klatka kodu usterki
  • Ustawienia podstawowe
  • Automatyczny kod bramki  
  • Kodowanie listy instalacji bramki
  • Opracowywanie etykiet kodowania / długiego kodowania / adaptacji
  • Opracowywanie etykiet danych na żywo  
  • Kopia zapasowa jednostki sterującej 
  • EEPROM  

Aplikacje typu "one click" wymagają dokonania dodatkowego zakupu w aplikacji.

W jaki sposób mogę anulować subskrypcję?

Jeśli nie skorzystałeś z żadnej funkcji z PLANU subskrypcji, możesz ją zwrócić w ciągu 30 dni od zakupu. Jeśli skorzystałeś z co najmniej jednej funkcji, nie ma możliwości zwrotu PLANU. 

Jak długo ważny jest kod subskrypcji?

Jeśli kod nie został aktywowany, jest ważny przez 12 miesięcy od zakupu.

Jak mogę sprawdzić, czy mój PLAN subskrypcji jest aktywny?

Sprawdź to w swoim profilu.

Czym jest PLAN Ultimate OBDeleven?

PLAN Ultimate - roczna subskrypcja umożliwiająca dostęp do zaawansowanych funkcji OBDeleven, takich jak:

Wszystkie funkcje PRO/Ultimate subskrypcja

Nieograniczony dostęp do aplikacji typu one click

Pokaż nieprzetworzone dane 

Konstruktor OCA (oprogramowanie z możliwością tworzenia własnych aplikacji typu "one click")

Co to są dane nieprzetworzone?

Są to nieprzetworzone dane funkcji (materiał) do tworzenia aplikacji typu "one click". Umożliwia to przeglądanie rozszerzonych nieprzetworzonych danych, takich jak identyfikatory (numery identyfikacyjne) adaptacyjne oraz ustawień podstawowych i inne. 

Co to jest konstruktor OCA?

Za pomocą tego narzędzia można tworzyć aplikacje typu "one click", korzystając z większości funkcji, do których można uzyskać dostęp ręcznie podczas korzystania z OBDeleven - takich jak kodowanie, długie kodowanie, adaptacje, ustawienia podstawowe, zmiana usługi, resetowanie i wiele innych.

Data wygaśnięcia subskrypcji

Subskrypcje nie zostaną automatycznie przedłużone, należy to zrobić ręcznie z poziomu pulpitu nawigacyjnego: app.obdeleven.com.

Po wygaśnięciu subskrypcji powrócisz do poprzedniego planu: Basic lub PRO/Ultimate subscription.

Miałem licencję PRO i kupiłem PLAN Ultimate, co się dzieje po jej wygaśnięciu?

Po wygaśnięciu PLANU ULTIMATE wrócisz do pozostałego PLANU PRO/Ultimate subscription (jeśli był aktywny przed aktywacją Ultimate) lub do Lifetime PRO/Ultimate subscription (jeśli kupiłeś PRO przed 15.06.2021 r.).

Aktywowałem PLAN Ultimate przed wygaśnięciem PLANU PRO, co się stanie po jego wygaśnięciu?

Kiedy PLAN ULTIMATE wygaśnie, powrócisz do tego samego salda PRO/Ultimate subscription, które miałeś przed aktywacją PLANU ULTIMATE.

Jak kupić PLAN PRO/Ultimate?

Kup PLAN w naszym sklepie: obdeleven.com, otrzymaj kod subskrypcji na swój e-mail i aktywuj go z poziomu pulpitu nawigacyjnego OBDeleven: app.obdeleven.com

Jeśli kupisz pakiet Ultimate lub PRO/Ultimate subskrypcja, Twój PLAN zostanie aktywowany po pierwszym podłączeniu produktu do pojazdu.

Jestem już użytkownikiem OBDeleven, co mam zrobić w związku z PLANEM PRO/Ultimate subscription?

 Jeśli masz wersję Basic, będzie ona nadal działać. Jeśli będziesz chciał przejść na plan PRO/Ultimate subscription, będziesz musiał wykupić subskrypcję.

Jeśli masz wersję PRO, zakupioną przed 15.06.2021 r., możesz nadal z niej korzystać bez ograniczeń – jest to dla Ciebie produkt dożywotni. Plan subskrypcji stosuje się tylko dla nowych klientów. 

Jeśli masz wersję PRO, możesz ją uaktualnić do subskrypcji Ultimate i uzyskać roczny dostęp do nieprzetwarzanych danych, bezpłatnych aplikacji typu "one click" i kreatora aplikacji typu "one click" (oprogramowanie z możliwością tworzenia własnych gotowych aplikacji). Po jej wygaśnięciu powrócisz do wersji PRO.

Co się stanie, jeśli kupię wersję PRO przed wypuszczeniem PLANU PRO?

Jeśli kupiłeś wersję PRO przed 15.06.2021, skontaktuj się z naszym zespołem pomocy technicznej (przez czat na żywo lub e-mail: [email protected]), prześlij dokumenty zakupu ze wskazaną datą, a Twój plan zostanie zmieniony z rocznej subskrypcji na licencję Lifetime PRO/Ultimate subskrypcja.

Mam już PLAN PRO/Ultimate, czy mogę aktywować kolejny?

Jeśli masz subskrypcję PRO/Ultimate, nie możesz aktywować kolejnej subskrypcji PRO/Ultimate wcześniej niż 30 dni kalendarzowych przed wygaśnięciem subskrypcji. 

Jeśli posiadasz subskrypcję PRO/Ultimate i zostało co najwyżej 30 dni kalendarzowych do wygaśnięcia subskrypcji, okres ważności zostanie przedłużony o pozostały czas poprzednio aktywnej subskrypcji.

Jeśli posiadasz subskrypcję Ultimate i do wygaśnięcia zostało co najwyżej 30 dni kalendarzowych, możesz aktywować subskrypcję PRO, która aktywuje się dopiero po wygaśnięciu subskrypcji ULTIMATE.

Jeśli posiadasz subskrypcję PRO, możesz aktywować subskrypcję ULTIMATE, która aktywuje się natychmiast, a pozostały niewykorzystany czas subskrypcji PRO możesz wykorzystać po wygaśnięciu subskrypcji Ultimate.